Poliester Grupa Poliester Komponente Srpski English
O nama Proizvodi Tehnologije Reference Kvalitet Kontakt

Istorija „Poliestera“ započinje 1962. godine osnivanjem kompanije. Kompetentan kadar, visok kvalitet i široka lepeza primenljivosti naših proizvoda čine „Poliester“ vodećim liderom regiona u oblasti proizvodnje poliesterskih proizvoda.

Prateći razvoj, proizvodnju I primenu proizvoda, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva i znanja, “Poliester” se specijalizovao u pojednim grupama proizvoda I osvojio kompletnu proizvodnju od poliestera u oblasti cilindričnih proizvoda.

Proizvodi od poliestera su od nerđajućih, nemetalnih materijala što im omogućava dug i efikasan radni vek, niske troškove održavanja, nepotrebnu katodnu zaštitu, nepotrebno oblaganje, presvlačenje i fabranje. Tehnologija fiberglass kompozita omogućuje da se proizvodi mogu uspešno porediti sa tradicionalnim materijalima pošto daju izvanrednu kombinaciju željenih karakteristika (cena/performanse).

Odgovarajućim odabirom termostabilne smole, staklenih vlakana, punioca I dizajna, možemo stvoriti proizvod koji zadovoljava I najstrožije proizvodne zahteve I očekivanja kupaca.

Zadovoljstvo naših kupaca postižemo kvalitetom ljudskih resursa, kvalitetom procesa, kvalitetom naših proizvoda I usluga.