Poliester Grupa Poliester Cevi Srpski English
O nama Proizvodi Tehnologije Reference Kvalitet Kontakt

Ova fabrika proizvodi delove za enterijer i eksterijer putničkih vozila, autobuse, kamione, traktore, poljoprivredne i građevinske mašine, koji se ugrađuju u vozila Zastava, Ikarbus, FAP, IMT, Casalini, autobuse VDL i Breda.Za autoindustriju se proizvodi na desetine različitih proizvoda kao što su instrument-table, komandni pultovi, branici, maske, spojleri, blatobrani, nogostupi, haube (za traktore), obloge blatobrana, sanduci akumulatora, unutrašnje obloge, termo i zvučne izolacije, naslone za ruke, kasete, ručice, ispune sedišta...
Fabrika proizvodi posuđe (činije, šolje, čaše, tanjire, poslužavnike i drugo) od plastike, plastične mete i druge plastične proizvode za namensku industriju.
Za kvalitet ovih proizvoda od poliestera garancija je višegodišnje iskustvo i kooperantski odnosi sa svim proizvođačima u oblasti autoindustrije u zemlji i mnogim u inostranstvu. Fabrika je uvela sistem kvaliteta po standardu ISO 9001:2001 a očekuje se i uvođenje standarda za automobilsku industriju TS 16949.

U proizvodnji se koristi nekoliko različitih postupaka:

Fabrika Poliester Komponente u svojoj alatnici može da izrađuje modele od drveta i epoksidnih smola, kao i alate za vakuumiranje i izradu delova od PUR pene i GFK materijala.